• Lara

Kam pa letos? Na poročno potovanje!

Ja res je, letos greva na potovanje, na katerega nikoli nisva mislila, da bova šla. Poročno potovanje. Kam se sploh gre na poročno potovanje? Nekam, kamor si želita, kjer bosta uživala, kjer se bosta spočila in kjer bosta skupaj. Pa mora biti luksuzno, udobno in nekaj posebnega. Torej, ali sva rezervirala Hilton hotel s petimi zvezdicami v Dubaju? Ne, odločila sva se za nekaj boljšega.

Letos sva kupila nov avto, ki naju bo vozil po manj urejenih poteh do bolj skritih kotičkov. V prtljažniku sva dodala mini kuhinjo, ki nama bo omogočala kuhanje tam in takrat, ko bova lačna. Brez iskanja restavracij in čakanja na natakarja. Za poročno darilo pa sva dobila novo »hišico« - strešni šotor! Torej se parkirava, odpreva šotor in v 2 minutah že sediva na plahti s pivom v roki. Če se je kdo spraševal o luksuzu in udobju, sva ga že tukaj prepričala, ane? :)


Kako pa sva izbrala sanjsko destinacijo za poročno potovanje? Tukaj nisva veliko premišljevala, želela sva nekam, kjer lahko divje kampirava, zvečer zakuriva ogenj in počneva veliko stvari v naravi. Baltske (pribaltske?) države imajo vse to, tako da je bila odločitev zelo preprosta. V nedeljo torej štartava proti severu. Avstrija, Češka in Poljska bodo tranzitne države, Litva, Latvija in Estonija pa glavni del potovanja.


To potovanje je bilo v planu že za lansko poletje, ampak nama ga ni uspelo izvesti. Letos pa sva mu dodala besedico »poročno«, kar pomeni, da si bova definitivno privoščila kakšno pivo in večerjo več. Ostalo pa ostane isto: avto, šotor in midva.


Se beremo na poti!Sledi nama na instagramu in facebooku