• Lara

Še en travel blog?

Dobrodošel/a Pod Plahto! :)


Bereš prvi post in se verjetno sprašuješ, »a je to še en travel blog?« Na to vprašanje si boš moral/a odgovoriti kar sam/a. :)


O čem bo na tej strani tekla beseda? Že ime Pod Plahto pove, da bo največ govora o kampiranju s šotorom. Sva Lara in Boštjan in potujeva po principu »avto in šotor«. Tak način nama je pri srcu, drugače niti ne znava.

Roadtrip po Avstraliji

Zakaj sva se odločila za »še en travel blog« v vsej poplavi še napisanih? Pri načrtovanju potovanj se nama velikokrat zgodi, da ne najdeva informacij, ki jih želiva. O kampiranju s šotorom je napisanega precej malo, če pa ne potuješ na turistične destinacije, pa skoraj nič. To je glavni razlog, da sva ustvarila tole stran. Potovanje z avtom in šotorom ima svoje specifike, zato bova poleg klasičnih utrinkov s potovanj na tej strani delila svoje izkušnje, nasvete, vprašanja in odgovore v zvezi s kampiranjem.


Klasična nastanitev v outbacku

Če spadaš me tiste, ki še niso nikoli kampirali in si obupno želiš poskusiti (se zbuditi v neokrnjeni naravi, iz šotora opazovati zvezde, zaspati ob šumenju valov…), sva zate pripravila osnovne informacije o kampiranju. Najdeš jih tukaj.


Za stare mačke v kampiranju, ki iščejo nove destinacije, sva spisala nekaj potopisov.


Če si tukaj zaradi lepih fotk z različnih delov sveta, te vabiva na najin Instagram.

Kampiranje na plaži (otok Evia, Grčija)

 

Vesela bova tudi vseh tvojih izkušenj in doživetij iz »Pod Plahte«. Lahko nama pišeš na podplahto@gmail.com